Hitta min MINI (fliken Detaljer)

Om du har en MINI monterad på en tillgång som du förlorar eller tappar bort – använd funktionen "Hitta min MINI" för att få en avisering när en ny position tas emot.

• Öppna menyn "Utrustningslista" https://abax.cloud/central/assets/equipment eller hitta den via "Utrustningskontroll > Utrustningslista".
  • Välj från listan den tillgång (MINI) du behöver hitta.
  • Under fliken "Hitta min MINI", välj "Aktivera Hitta min MINI".
  • Ange din kontaktinformation och tryck på "Bekräfta".

Find my mini screesnhot
  • Du kommer nu att få en avisering nästa gång MINI ses av ABAX Global Network.
  • För att göra det ännu enklare kommer aviseringen att innehålla en livekarta som varar i 24 timmar, så att du inte ens behöver logga in.
Find my mini - app

Find my mini web