Tekstiviestin lähettäminen kuljettajalle

• Avaa Lähetä tekstiviesti kuljettajalle -valikko: https://abax.cloud/central/send-multi-sms/ tai etsi se kohdasta Ajopäiväkirja > Lähetä tekstiviesti kuljettajalle.
  • Luettelo sisältää kaikki kuljettajat, mutta voit lähettää tekstiviestin vain niille, joiden kuljettajaprofiiliin on yhdistetty matkapuhelinnumero.
  • Valitse luettelosta kuljettaja, jolle haluat lähettää tekstiviestin, voit valita yhden tai kaikki.
  • Napsauta kohtaa Viesti, kirjoita viesti ja napsauta sitten Lähetä tekstiviesti.