Lähetetyt ajopäiväkirjat

Lähetetyt ajopäiväkirjat sisältävät tietokannan kaikista historiallisista digitaalisista kilometrikorvaushakemuksista (ajopäiväkirjat). Raportteja säilytetään enintään kuusi vuotta, jotta ne ovat HMRC-yhteensopivia.

• Avaa Lähetetyt matkat -valikko: https://abax.cloud/central/triplog-claims/submitted-triplogs tai etsi se kohdasta Ajopäiväkirja > Lähetetyt matkat.
  • Luettelo sisältää kaikki kuljettajat, jotka ovat lähettäneet ajopäiväkirjansa.
  • Kun napsautat jotakin kuljettajaa taulukossa,  tiedot tulevat näkyviin ja voit nähdä luettelon kaikista lähetetyistä  ajopäiväkirjoista.
  • Kun napsautat tiettyä lähetettyä ajopäiväkirjaa, saat lisätietoja, mukaan lukien korvaustiedot, työmatkakorvaukset ja matkaluettelon.
  • Voit tulostaa tiedot PDF-tiedostona.