Pistehaku

Pistehaun avulla voit näyttää uudelleen  ajoneuvon liikkeen korostetulla alueella tietyn ajanjakson aikana. Ylläpitäjä voi käyttää tietoja reitin hallintaan tai tarkistaakseen, oliko ajoneuvo tietyssä paikassa tiettyyn aikaan.

• Avaa Pistehaku-valikko: https://abax.cloud/central/spot/ tai etsi se kohdasta Ajopäiväkirja > Pistehaku.
  • Aseta korostettu ympyrä tarkistettavan alueen päälle – voit  käyttää punaista merkkiä ympyrän vetämiseen ja mustia merkkejä kummallakin puolella korostetun alueen säätämiseen.
  • Kun olet valmis, valitse päivämäärä vasemmasta yläkulmasta – voit myös rajata hakutuloksia käyttämällä hakukenttää.
  • Kun olet valmis, napsauta Hae-painiketta – jos haet suurelta alueelta, tulosten latautuminen voi kestää muutaman minuutin.
Vehicle Spot Search Screenshot
  • Tulokset näyttävät kaikkien korostetulla alueella olevien ajoneuvojen reitin määrittämänäsi työaikana.
  • Napsauta toistokuvaketta, jotta voit   käydä läpi koko päivän – voit keskeyttää ja toistaa milloin tahansa.
  • Jos haluat kaventaa hakutuloksia,  poista ajoneuvot käyttämällä x-merkkiä "valittu ajoneuvo" -ikkunassa tai säätämällä ajan liukusäädintä. Jos kuitenkin haluat muuttaa päivämäärää tai korostettua aluetta, sinun on aloitettava haku uudelleen.
  • Jos poistut pistehakusivulta, hakuehdot nollataan.