Kom igång med ABAX MINI

Om du ännu inte har installerat MINI, se Installationsguiden på abax.com.

• Öppna menyn "Utrustningslista" https://abax.cloud/central/assets/equipment eller hitta den via "Utrustningskontroll > Utrustningslista".

• Listan visar dig en översikt över all utrustning inklusive MINI-enheterna på ditt konto.

Obs! Om du lägger till tillgångsinformation för första gången kommer listan bara att innehålla serienummer. Du måste matcha serienumret med rätt tillgång.

• Välj en MINI från listan för att lägga till följande detaljer:
    • Namn - etiketten som kommer att visas i rapporter och karta.
    • Avdelning - den avdelning som MINI tillhör.
    • Beskrivning – fritext som hjälper dig att hålla ordning.
  • Följande registreras automatiskt:
    • Serienummer - det unika serienumret för MINI.
    • Senast sedd - tidsstämpel för när MINI senast uppdaterades.
    • Senast sedd av - namnet på hårdvaruenheten som senast såg MINI - "ABAX Global Network" kommer att visas här om enheten inte var din egen.
  • Du kan också välja att visa eller dölja MINI på kartan via knappen "Visa MINI på karta" under fliken "Kartinställningar".

Mini Hide on map

Alla våra tjänster och enheter för alla våra kunder är uppkopplade i ett nätverk som ger dig extra täckning.