Skicka sms till föraren

• Öppna menyn "Skicka sms till föraren": https://abax.cloud/central/send-multi-sms/ eller hitta den via "Körjournal > Skicka sms till föraren".
  • Alla förare listas men du kan bara skicka ett sms till de som har ett mobilnummer kopplat till sin förarprofil.
  • Välj från listan vem du vill skicka sms:et till, du kan välja en eller alla.
  • Klicka på "meddelande", skriv ditt meddelande och klicka sedan på "skicka sms".