Punktsökning

Punktsökning låter dig spela upp alla fordonsrörelser i ett markerat område under en viss tidsram. En administratör kan använda informationen för rutthantering eller för att verifiera om ett fordon var på en specifik plats vid en specifik tidpunkt.

• Öppna menyn "Punktsökning": https://abax.cloud/central/spot/ eller hitta den via "Körjournal > Punktsökning".
  • Placera den markerade cirkeln över området du vill kontrollera – Som hjälp kan du använda den röda markören för att dra cirkeln och de svarta markörerna på vardera sidan för att justera storleken på det markerade området.
  • När cirkeln är på plats väljer du datumet längst upp till vänster – du kan också begränsa dina resultat genom att använda sökfältet.
  • När du är klar klickar du på knappen "Sök" – om du söker i ett stort område kan det ta några minuter innan dina resultat laddas.
Vehicle Spot Search Screenshot
  • Dina resultat kommer att visa rutten för alla fordon i det markerade området under din inställda arbetstid.
  • Klicka på uppspelningssymbolen för att spela upp dagen – du kan pausa och spela om när som helst.
  • Om du behöver begränsa dina resultat ytterligare, prova att ta bort eventuella fordon med hjälp av "x" i fönstret för "valt fordon" eller genom att justera tidsreglaget. Men om du behöver ändra datumet eller det markerade området måste du starta om sökningen.
  • Om du lämnar punktsökningssidan kommer sökkriterierna att återställas.