Översikt ABAX Smart Connect

Med ABAX Smart Connect kan du lägga till anslutna OEM-maskiner från världsledande tillverkare direkt till ditt ABAX-konto. Med ett klick på en knapp kan du ansluta dina maskiner och få omedelbar tillgång till alla ISO 15143-3 (även känd som AEMP) maskindata på ett och samma konto.

Ingen ABAX-hårdvara behövs, ingen installation, inga stopp. När en tillgång väl är ansluten via ABAX Smart Connect kommer den att fungera på samma sätt som om den spårades med hjälp av ABAX-hårdvara. Ansluten helt enkelt.

Se "ABAX Smart Connect"-hemsidan för mer information: https://www.abax.com/se/smart-connect