Aktivera en Smart Connect-integration

• Öppna menyn "Smart Connect": https://abax.cloud/central/smart-connect/ eller hitta den via "Admin > Smart Connect".

Smart Connect Homescreen
  • Listan visar alla tillgängliga ABAX Smart Connect-integrationer – i det här exemplet är JCB och CAT redan aktiva och Hitachi är inaktivt.
  • För att ansluta dina maskiner klicka på "Aktivera" för den OEM du vill ansluta.

Smart Connect Sign In screen
  • Ange dina integrationsuppgifter och klicka på "Spara". Var noga med att ange dina uppgifter exakt då de är skiftlägeskänsliga.

Obs! Om du har problem med anslutningen eller är osäker på dina integrationsuppgifter, hittar du information om vad du ska göra här:  https://www.abax.com/se/smart-connect/oems

• Om den lyckas, är integrationen nu aktiv och du kan börja aktivera enskilda tillgångar.
  • Upprepa denna process för alla anslutningar du behöver.