Kirjaudu ajoneuvoon ABAX-kuljettajasovelluksella

Jos yritykselläsi on käytössä kalusto, jota käyttää moni kuljettaja, voit käyttää Kuljettajan tunnistus -palvelua "kirjautumaan" ajoneuvoon ennen ajon aloittamista. Kuljettajan tunnistus matkapuhelimella  mahdollistaa tämän ABAX Driver  -sovelluksen avulla.

• Avaa Matkat-valikko Kuljettajasovelluksessa.
  • Matkaluettelon yläosassa näet mitä ajoneuvoa käytät tällä hetkellä.
  • Napsauta kohtaa Muuta nähdäksesi lisätietoja, vaihtaaksesi ajoneuvoa tai kirjautuaksesi ulos nykyisestä ajoneuvosta.

• Vaihda ajoneuvoa valitsemalla toinen luettelosta – lähinnä oleva ajoneuvo näytetään  ensin. Voit myös etsiä ajoneuvoa hakupalkista.
  • Jos ajoneuvoja ei näy, varmista, että ABAX-Kuljettajasovelluksen GPS-toiminto (tai paikannus) on sallittu.

Huomaa: Voit olla kirjautuneena vain yhteen ajoneuvoon kerrallaan. Jos toinen kuljettaja kirjautuu sisään samaan ajoneuvoon, edellinen kuljettaja korvataan.