Send SMS til chauffør

• Åbn menuen 'Send SMS til chauffør': https://abax.cloud/central/send-multi-sms/ eller find menuen i 'Triplog > Send SMS til chauffør'.
  • Der vises alle førere,  men du kan kun sende en SMS til førere, der har et mobilnummer, der er tilknyttet deres førerprofil.
  • Vælg en eller flere chauffør på listen, som du ønsker at sende en SMS til.
  • Klik på 'Besked', skriv din besked og klik derefter på 'Send SMS'.