Oversigt over ture

Rejser giver dig omfattende søgefunktioner for alle erhvervsture, der køres af din flåde. Af hensyn til beskyttelse af personoplysninger vises private ture ikke på listen. Erhvervsture i private biler vises heller ikke, før chaufføren har indsendt sin digitale kørebog (også kaldet triplog), eller chaufføren har tilladt, at ikke-indsendte erhvervsture er synlige for administratoren .

• Åbn menuen 'Ture': https://abax.cloud/central/trips/ eller find menuen i  'Køretøj > Ture'.
  • Ture gør det nemt og hurtigt at finde ture, som er kørt på en bestemt dag eller tid og du kan selv se ruterne på kortet.
  • Åbn undermenuen 'Ture' under menuen 'Triplog' https://abax.cloud/triplog/triplog/trip
  • Det er sandsynligt, at din virksomhed har kørt mange erhvervsture, så for at indsnævre søgningen kan du indtaste kriterier som dato og tid, køretøj, chauffør, afdeling, registreringsnummer eller anvende et filter såsom rejsetid, om turen er er kørt uden for arbejdstiden, om turen mangler et formål eller kun vise første og sidste tur pr. Dag.
  • Klik på 'Søg', når du har indtastet de relevante kriterier..
  • Alle ture ndeholder alle skattepligtige oplysninger: chauffør, start- og stoptid, start- og slutadresse, afstand, turens varighed og formål (hvis det er relevant).

Bemærk: Feltet Formål kan udfyldes automatisk, hvis du har oprettet områder. Du kan finde mere information i "Hvordan bruger jeg områder?".

• Ikonet
    Business Trip Icon
    angiver, at turen var en erhvervstur.
  • Ikonet
    Trip outside working hours icon
    angiver, at turen er kørt uden for arbejdstiden.
  • Ikonet
    angiver, at turen er kørt uden for arbejdstiden og mangler formål.
  • Ikonet
    Trip Locked Icon
    angiver, at turen er låst og ikke længere kan redigeres.

• Hvis du klikker på en tur, får du mere information, herunder muligheden for at se turen på kortet. Her kan du se ruten for turen og klikke på et hvilken som helst GPS-ikon for mere information, herunder position og hastighed. Du kan panorere, zoome ind og ud eller trække og slippe den gule mand til en bestemt position for at skifte til Google Street View.

• Hvis dine chauffører administrerer deres ture for køregodtgørelsen, (også kaldet triplog), kan de sammenflette to ture til én, f.eks. hvis der er registreret to ture, fordi de under én tur har stoppet undervejs for at tanke brændstof. På alle turlister vises en sammenflettet tur med ikonet

Merge Trips
  • Klik én gang på den relevante tur for at udvide alle dele af en sammenflettet tur.