Tilføj eller opdatér oplysninger om MINI (fanen Detaljer)

• Åbn menuen 'Udstyrsliste' https://abax.cloud/central/assets/equipment eller find menuen i 'Udstyrskontrol > Udstyrsliste'.

• Listen viser dig en oversigt over alt udstyr inklusive MINI-enhederne på din konto.

• Du kan sortere listen ved at klikke på en af kolonneoverskrifterne eller klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne til kolonnerne og deres rækkefølge.

• Klik på en MINI i tabellen og tilføj så mange oplysninger som muligt, ikke kun under fanen ‘Detaljer’, men alle faner. Jo flere oplysninger du tilføjer, jo bedre kan systemet arbejde for dig.

• Du kan til enhver tid redigere de oplysninger, du føjer til denne menu.