Oversigt over overskrivelse af adresser

Hvis den automatisk anvendte adresse på ture, der starter eller slutter i et bestemt område, ikke er 100 % nøjagtig, eller hvis du foretrækker at definere adressen selv, kan du definere adressen ved hjælp af denne indstilling. Vi fraråder at overskrive adressen på et stort område, da dette kan medføre forkerte data.

• Geofence-områder administreres via 'Kort'.  Åbn menuen 'Kort': https://abax.cloud/central/map/
  • Dine eksisterende geofences vises i venstre banner under fanen "Geofences".
  • Ikonet
    a bell icon
    viser om der er aktiveret meddelelser for geofence.
    direction from a to b
    og ikonet over viser, om automatiske formål eller regler for tilsidesættelse af adresser er aktiveret.
  • Du kan bruge fritekstfeltet til at søge efter et bestemt geofence-område eller gennemse listen ved at scrolle.
  • Hvis du klikker på et hvilket som helt geofence-område, vises området på kortet.
  • Klik på knappen 'Rediger' ved siden af 'Tilsidesættelse af adresse', og indtast den ønskede adresse.
  • Klik på 'Opdatér' for at gemme.
  • Fra nu af ændres formålet automatisk i dine rapporter, hver gang et aktiv starter eller stopper i det pågældende område.