Administrér dine geofences

• Geofence-områder administreres via 'Kort'. Åbn menuen 'Kort': https://abax.cloud/central/map/
  • Dine eksisterende geofences vises i venstre banner under fanen "Geofences".
  • Ikonet
    a bell icon
    viser, om meddelelser er aktiveret for geofence.
    direction from a to b
    og ikonet over viser, om automatiske formål eller regler for tilsidesættelse af adresser er aktiveret.
  • Du kan bruge fritekstfeltet til at søge efter et bestemt geofence-område, indsnævre søgningen ved at anvende et filter eller gennemse listen ved at scrolle.
  • Hvis du klikker på et hvilket som helst geofence, vises området på kortet.
  • Klik på knappen 'Rediger' for at redigere formen og navnet på området.
  • Du kan også tilføje/redigere meddelelser, automatiske formål og regler for tilsidesættelse af adresser med det samme.
  • Hvis du klikker på 'Slet', slettes geofencen. Sletningen kan ikke fortrydes.