Log på et køretøj ved hjælp af appen ABAX Driver

Hvis din virksomhed driver en poolflåde, kan du bruge tjenesten Førergenkendelse til at ‘logge på’ et køretøj, før du begynder at køre. Med Førergenkendelse mobil kan du gøre det fra appen ABAX Driver.

• Åbn menuen 'Ture' i Driver-appen.
  • Øverst på listen over ture kan du se, hvilket køretøj du bruger i øjeblikket.
  • Klik på 'Skift' for at se flere detaljer, skifte køretøj eller logge det aktulle køretøj af.
  • For at skifte køretøj skal du vælge et andet på listen. Køretøjer vises med det nærmeste køretøj først. Du kan også søge efter et køretøj i søgefeltet.
  • Hvis der ikke vises nogen køretøjer, skal du sørge for, at GPS- (eller placerings-) tilladelser for appen ABAX Driver er aktiveret.

Bemærk: Du kan kun være logget på ét køretøj ad gangen. Hvis en anden chauffør logger på samme køretøj, vil den tidligere chauffør blive erstattet.