Översikt över förarens poäng

• Öppna menyn "Körbeteende förare": https://abax.cloud/central/driving-behaviour/drivers  eller hitta den via 'Körbeteende > Förare'.
  • Tabellen visar alla dina förare och deras körpoäng för de senaste 7 dagarna med resor. Bästa poängen för varje faktor är 100.
  • För körpoäng över en längre period, använd rapporten "Körpoäng". Du kan klicka på "Gå till rapporter" i undermenyn för att gå direkt dit.  För mer information se  “Hur man använder förarpoängrapporten".

Driving Behaviour driver overview screen
  • Du kan söka i listan efter en specifik förare, sortera valfri kolumn genom att klicka på kolumntiteln eller använda kugghjulet för att anpassa tabellen.

• Genom att klicka på en förare utökas deras förarpoäng i ett popup-fönster.

Driving Behaviour driver more info screen
  • Denna förares poäng kan nu ses i detalj inklusive deras medelvärden, beskrivningar av vad varje poäng indikerar och hur de står sig jämfört med andra förare i företaget eller över tid.

Driving Behaviourdriver more info braking screen