Logge på et kjøretøy med ABAX Driver-appen

Hvis bedriften din har en bilflåte, kan du bruke fører-ID-tjenesten til å «logge på» et kjøretøy før du begynner å kjøre. Driver ID mobil lar deg gjøre dette fra ABAX Driver-appen.

• Åpne «Turer»-menyen i Driver-appen.
  • Øverst på turlisten ser du hvilket kjøretøy du bruker for øyeblikket.
  • Klikk «Endre» for å se flere detaljer, bytte kjøretøy eller logge av det gjeldende kjøretøyet.
  • For å bytte kjøretøy, velg et annet fra listen – kjøretøy vises med nærmeste kjøretøy først. Du kan også søke etter et kjøretøy i søkefeltet.
  • Hvis ingen kjøretøy vises, må du sørge for at GPS-tillatelser (eller stedstjenester) for ABAX Driver-appen er aktivert.

Merk: Du kan bare være logget på ett kjøretøy om gangen. Hvis en annen fører logger på samme kjøretøy, vil den forrige føreren bli erstattet.