Formålsoversikt

«Formålslisten» brukes når flåten din har førere som må søke om kilometergodtgjørelse (også kjent som kjørebok). Den lar deg lage en liste over forretningsreiseformål som førerne kan velge fra. Dette reduserer i sin tur administrasjon og bidrar til konsekvente rapporter.

• Åpne «Formål»-menyen: https://abax.cloud/central/purpose/ eller finn den under «Admin > Formål».
  • Oppført er alle gjeldende formål og deres detaljer.
  • Klikk «+ Opprett formål» og følg veiviseren for å opprette et nytt formål.
  • For å redigere eller slette et eksisterende formål, klikk på raden i tabellen.

List of purposes