Knowledge base > Installation guides > ABAX FMM003 - Kjøretøy

ABAX FMM003 - Kjøretøy

Installasjonsveiledning

ABAX OBDII GPS-sporingsenhet

ABAX FMM003 IoT Gateway er ideell for midlertidig overvåking av alle typer kjøretøy, varebiler, tungt utstyr og maskiner. Den bærbare GPS-trackeren er en brukervennlig plug-and-play-sporingsenhet som sikrer bedre driftseffektivitet og gjenfinning av eiendeler.

ABAX FMM003 teknisk spesifikasjon:

• Dimensjon: 67,2 x 49,6 x 25 mm
  • Vekt: 63 g
  • Driftstemperatur: (-40 °C til +85 °C)
  • Inngangsspenningsområde: 10 - 30 V DC med overspenningsvern
  • Internt backup-batteri: 170 mAh Li-Ion-batteri 3,7 V (0,63 Wh)
  • Sensorer: Akselerometer
  • GPS- og GSM-posisjonering
  • Livstidsgaranti
  • Enkel å bytte mellom kjøretøy

GPS- og GSM-signalstyrke

GPS- og GSM-signaler forstyrres av metall. Enheten bør derfor ikke installeres på et sted der kjøretøyets metallkarosseri kan forstyrre signalstyrken.

Avansert posisjoneringssystem som samtidig leser av fra flere uavhengige satellittsystemer, inkludert GPS, Glonass, Galileo og BeiDou og globale navigasjonssatellittsystemer.

Standard installasjon

• Ta enheten ut av esken.
  • Finn OBDII-tilkoblingen på kjøretøyet og installer enheten.
  • Sørg for å oppgi all nødvendig informasjon om kjøretøyet/maskinen (registreringsnummer, kjørelengde, driftstimer og sjåførens navn) til Fleet Manager eller en person med ABAX Admin-tilgang, slik at den kan legges til i ABAX-innstillingene og fullføre oppsettet.

Valgfri installasjon av forlengelseskabel

Forlengelseskabel følger ikke med enheten. Kontakt kundeservice for mer informasjon.

• Ta enheten ut av esken.
  • Finn OBDII-tilkoblingen på kjøretøyet.
  • Koble enheten til forlengelseskabelen og koble kabelen til OBDII-tilkoblingen.
  • Bruk den medfølgende dobbeltsidige teipen til å feste enheten til kjøretøyet.
  • Sørg for å oppgi all nødvendig informasjon om kjøretøyet/maskinen (registreringsnummer, kjørelengde, driftstimer og førerens navn) til flåteansvarlig eller en person med ABAX Admin-tilgang, slik at den kan legges til i ABAX-innstillingene og fullføre oppsettet.

Drevet av OBDII-port

Sporingsenheten er bare aktiv når den får strøm fra en OBDII-port.

Ved strømtilførsel:

• Sporer og rapporterer posisjon
  • Bidrar til ABAX' globale nettverk

Når den er frakoblet:

• Enheten har et lite batteri for å minimere "kaldstart", slik at en ny posisjon blir funnet raskere. Ellers sporer ikke enheten posisjonen mens den er frakoblet.
  • Sender ut varsel om strømbrudd

Last ned EU-samsvarserklæring

EU Declaration 2022-05-09

UK Decleration 2022-05-09