Geoaitailmoitusten yleiskatsaus

Ilmoitukset varoittavat tiettyä henkilöä, jos jokin ei ole niin kuin  pitäisi tai jos on ylitetty kynnys  ennalta asetettujen kriteerien perusteella. Järjestelmä näyttää kuvakkeen päällä näkyvällä punaisella numerolla, kuinka monta käsittelemätöntä ilmoitusta sinulla on. Koska monet ilmoitukset ovat aikakriittisiä, voit määrittää hälytykset lähetettäväksi tekstiviestillä ja/tai sähköpostitse.

Geoaitaa koskevat ilmoitukset voidaan  lähettää  sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä, kun kohde saapuu tietylle alueelle tai poistuu sieltä. Jokainen resurssi voidaan linkittää useampaan kuin yhteen ilmoitukseen ja alueeseen, ja samalle geoaita-alueelle voidaan määrittää useita ilmoituksia.

• Geoaita-alueita hallitaan Kartan kautta, avaa Kartta-valikko: https://abax.cloud/central/map/
  • Asetetut geoaidat näkyvät vasemmanpuoleisessa bannerissa "Geoaidat"-välilehden alla.
  • Kuvake

a bell icon
    ovatko ilmoitukset käytössä ja kuvake icon
    direction from a to b
    ovatko automaattiset tarkoitukset tai osoitteen ohitus käytössä.
  • Voit käyttää vapaata tekstikenttää tietyn geoaidan etsimiseen, käyttää suodatinta tai selata luetteloa.
  • Kun napsautat mitä tahansa geoaitaa, alue näytetään kartalla.
  • Napsauta Muokkaa-painiketta Ilmoitukset-kohdan vieressä ja napsauta ”Lisää ilmoitus” luodaksesi uuden tai napsauta nykyistä ilmoitusta luettelosta muokataksesi/poistaaksesi.
  • Valitse resurssiluettelosta, mistä resurssista haluat luoda ilmoituksen, valitse Enter, Exit tai molemmat ja syötä vastaanottajien yhteystiedot.
  • Napsauta Tallenna.
  • Aina kun resurssi täyttää lähettämisehdot, sinulle lähetetään ilmoitus.