Kuljettajan tulosten yleiskatsaus

• Avaa Ajotapavalikko: https://abax.cloud/central/driving-behaviour/drivers tai etsi se kohdasta "Ajotapa > Kuljettajat".
  • Taulukossa näkyvät kaikki kuljettajat ja heidän ajopisteensä viimeisen 7 päivän ajalta matkoineen. Paras pistemäärä kustakin tekijästä on 100.
  • Jos haluat saada ajopisteitä pidemmältä ajalta, käytä Ajopisteraporttia. Voit napsauttaa alivalikosta kohtaa Siirry raportteihin siirtyäksesi suoraan sinne. Lisätietoja on kohdassa  “Kuljettajan tulosraportin käyttäminen ".

Driving Behaviour driver overview screen
  • Voit etsiä luettelosta tiettyä kuljettajaa, lajitella minkä tahansa sarakkeen napsauttamalla sarakkeen otsikkoa tai muuntaa taulukkoa hammaspyörän avulla.

• Kuljettajan napsauttaminen näyttää kuljettajan pistemäärän ponnahdusikkunassa.

Driving Behaviour driver more info screen
  • Nyt kuljettajan pistemäärä on  nähtävissä yksityiskohtaisesti, mukaan lukien keskiarvo, kuvaus siitä, mitä kukin pistemäärä ilmaisee ja miten kuljettaja sijoittuu verratessa yrityksen muihin kuljettajiin tai tietyllä ajanjaksolla.

Driving Behaviourdriver more info braking screen