Tietopankki > Asennusoppaat > ABAX GT107 - Ajoneuvot

ABAX GT107 - Ajoneuvot

Sisällys

Asennusohje

ABAX GT107 -paikanninlaite

ABAX FMT230 -laite sopii ajoneuvoihin ja työkoneisiin ja sen saa asennettua helposti. Laite vaatii jatkuvan virran 12 - 30V virtalähteestä, kuten esimerkisi ajoneuvon akku tai sulakerasia.

Asiakkaan vastuulla on varmistaa, että laite on asennettu asianmukaisesti. ABAX ei korvaa viallisen laitteen vaihtoa, mikäli vika johtuu väärästä asennuksesta. Mikäli laitetta ei asenneta ABAXin ohjeiden mukaan, sen elinikäinen takuu voi myös raueta.

ABAX GT107 tekniset tiedot:

• Mitat: 90x44x18mm
  • Paino: 70g
  • Syöttöjännite: 9V - 30V DC, tyypillinen 12V-24V
  • IP67K
  • GPS-tarkkuus: 2,5 metriä
  • Lämpötilan kestävä: (-20°C - +70°C)
  • Kiihtyvyysmittari
  • GNSS-antenni
  • Helppo asennus

Piilotettu ulkoinen asennus

Käytännöllisistä, esteettisistä ja turvallisuussyistä paras asennuspaikka ABAX GT107 -laitteelle on konepellin alla siten, että antennit osoittavat ylöspäin. Logo/tarra osoittaa laitteen oikean asennustavan.

• Etsi ajoneuvon akku.
  • Irrota akun kansi, jos sellainen on, jotta pääset käsiksi akun napoihin.
  • Päätä asennuspaikka - Yleensä paras paikka on lähellä tuulilasia/lasipaneelia .
  • Puhdista alue mukana toimitetulla puhdistuspyyhkeellä ja kuivaa se paperipyyhkeellä.
  • Irrota kaksipuolinen teippi ja kiinnitä laite haluamaasi paikkaan.
  • Kiinnitä musta johto olemassa olevaan tehdasmaadoituspisteeseen tai ajoneuvon akun miinusnapaan ja punainen johto ajoneuvon akun plusnapaan. Varmista, että liittimet on kiinnitetty tiukasti.
  • Jos laite saa virtaa, LED vilkkuu.
  • Kirjoita lopuksi muistiin ajoneuvon rekisterinumero, ajoneuvon mittarilukema ja pääkuljettaja - anna nämä tiedot valvojallesi yhdessä laitteen sarjanumeron kanssa, joka on laitteen laatikossa.

Asennusvideo

Voit katsoa tämän ABAX FMM230:n asennusvideon - asennuksen periaate on sama kuin ABAX GT107:ssä.

FMM230 installation video

Laite sopii kaikkiin ajoneuvotyyppeihin:

Asennustyyppi:Piilotettu
Arvioitu asennusaika:10 minuuttia
Tarvittavat työkalut:Litteäpäinen ruuvimeisseli, 10mm ja 13mm hylsykepituus
Punainen johto:Pysyvää tehoa varten
Musta johto:Maadoitusta varten (maa)
Keltainen johto:Toissijainen käyttöloki