Kom godt i gang med ABAX MINI

Hvis du endnu ikke har installeret MINI, henviser vi til installationsvejledningen på abax.com.

Bemærk: Hvis du tilføjer oplysninger om aktiver for første gang, indeholder listen kun serienumre. Det er vigtigt at sørge for, at serienummeret stemmer overens med det rigtige aktiv.

• Vælg en MINI på listen for at tilføje følgende oplysninger:
    • Navn - den mærkat, der vises i rapporter og kort.
    • Afdeling - den afdeling som hører MINI til.
    • Beskrivelse - fri tekst, der hjælper dig med at være organiseret.
  • Følgende oplysninger registreres automatisk:
    • Serienummer - MINI'ens unikke serienummer.
    • Sidst set - tidsstempel for, hvornår MINI'en sidst er blevet opdateret.
    • Sidst set af - navnet på den hardwareenhed, der sidst har set MINI'en - 'ABAX Global Network' vises her, hvis du ikke ejer enheden.
  • Du kan også vælge at vise eller skjule MINI'en på kortet ved hjælp af knappen 'Vis MINI på kort' under fanen 'Kortindstillinger'.

Mini Hide on map

Alle vores tjenester og enheder til vores kunder er tilsluttet et netværk, der giver dig ekstra dækning.