Oversigt over kort

ABAX Driver App Map Overview
  • Åbn menuen “Kort“ i Driver-appen.
  • På kortet vises dit køretøj og alle aktiver, der er synlige for dig i din virksomhed; det kan være udstyr og værktøjer.
    map - equipment list
  • Du kan finde den fulde liste over udstyr ved at swipe “Liste over udstyr” opad eller ved hjælp af søgefunktionen øverst til højre for at finde et bestemt aktiv.

Bemærk: Yderligere oplysninger om kortikoner findes i:Hvad betyder de forskellige kortikone?’

• Der er op til fire ikoner nederst til højre :
    • Map Zoom Out Icon
      Bruges til at zoome ud for at vise alle dine aktiver på ét kort.
    • Map Zoom In Icon
      IBruges til at zoome ind på din position eller dit køretøjs position.
    • Map Change Type Icon
      Ændrer korttypen og gør det muligt at slå tags for aktiver til eller fra.
    • Nearby Mini Icon
      (Denne mulighed er kun tilgængelig, hvis din virksomhed bruger tjenesten ABAX Mini). Giver dig mulighed for proaktivt at scanne efter Mini'er i nærheden - yderligere oplysninger findes i: iHvordan finder jeg mine værktøjer ved hjælp af Driver-appen?’.