Knowledge base > Installation guides > ABAX GT107 - Køretøj

ABAX GT107 - Køretøj

INDEX

Installationsvejledning

ABAX GT107 sporingsenhed

ABAX GT107 sporingsenhed er designet til nem installation i både maskiner og køretøjer. Enheden kræver strøm fra en konstant 12 V eller 30 V strømkilde, f.eks. fra køretøjets batteri eller sikringsboks. Den gule ledning og stikket kan bruges til andre digitale indgange, f.eks. logning af forbrug på maskiner.

ABAX GT107 teknisk specifikation:

• Dimension: 90x44x18mm
  • Vægt: 70 g
  • Forsyningsspænding: 9V til 30V DC, typisk 12V-24V
  • IP67K
  • GPS-nøjagtighed: 2,5 meter
  • Temperaturbestandig: (-20°C til +70°C)
  • Sensorer: Accelerometer
  • GNSS-antenne
  • Nem installation

Skjult ekstern installation

Af praktiske, æstetiske og sikkerhedsmæssige årsager er det bedste monteringssted for ABAX GT107-enheden under motorhjelmen med antennerne pegende opad. Logoet/klistermærket angiver den korrekte måde at montere enheden på.

• Find batteriet i din bil.
  • Hvis det findes, skal du fjerne batteridækslet for at få adgang til batteripolerne.
  • Vælg en monteringsposition - normalt er den bedste position i nærheden af forruden/bagrudepanelet.
  • Rengør området med den medfølgende renseserviet, og brug et stykke køkkenrulle til at tørre af med.
  • Træk den dobbeltsidede tape af, og monter enheden på det ønskede sted.
  • Fastgør den sorte ledning til det eksisterende fabriksjordingspunkt eller den negative batteripol og den røde ledning til den positive batteripol. Sørg for, at terminalerne sidder godt fast igen.
  • Hvis enheden modtager strøm, vil LED'en blinke.
  • Afslut med at notere køretøjets registreringsnummer, kilometertal og hovedchaufføren - giv disse oplysninger til din administrator sammen med enhedens serienummer, som findes på kassen.

Installationsvideo

Du kan se denne installationsvideo for ABAX FMM230 - installationsprincippet er det samme for ABAX GT107.

FMM230 installation video

Enheden passer til alle køretøjstyper:

Installationstype:Skjult
Anslået installationstid:10 minutter
Nødvendigt værktøj:Skruetrækker med fladt hoved, 10 mm og 13 mm topnøgle
Rød ledning:Til permanent strøm
Sort ledning:Til jord (earth)
Gul ledning:Log over sekundær brug