Knowledge base > Installation guides > ABAX FMT100

ABAX FMT100

INDEKS

Installationsguide

ABAX FMT100 GPS-tracker

ABAX FMT100 er designet til enkel montering med to kabler, som på bare få minutter kan kobles til bilens batteri.

Enheden skal bruge en konstant strømkilde på 12V eller 24V, som for eksempel bilens batteri.

Det er kundens ansvar, at enheden er korrekt monteret. ABAX dækker ikke udgifter knyttet til erstatning eller udskiftning af en enhed, som er defekt på grund af forkert montering. Fejlagtig montering af enheden, som afviger fra ABAX’ retningslinjer, kan muligvis også bryde livtidsgarantien på hardwaren.

ABAX FMT100 tekniske specifikationer:

• Dimensioner: 92,5x57,6x14mm
  • Vægt: <63g
  • Forsyningsspænding: 10 til 30 V DC
  • IP65K
  • GPS nøjagtighed: 2,5 meter
  • Temperaturbestandig: -40°C til +85°C)
  • Sensorer: Accelerometer
  • GNSS antenne
  • Enkel installation

Læs ABAX FMT100-databladet for yderligere specifikationer

Skjult montering

Af praktiske, æstetiske og sikkerhedsmæssige årsager er den bedste montering af ABAX FMT100 oven på bilens batteri.

• Find bilens batteri.
  • Hvis det findes, fjern batteridækslet for at få tilgang til batteriet.
  • Vælg et sted at montere enheden – normalt er den bedste placering oven på batteriet med kablerne pegende mod fronten af bilen.
  • Husk at tjekke, at kablerne når hen til batteriets poler.
  • Rengør området med den medfølgende rengøringsserviet og tør af med papir.
  • Fjern den dobbeltklæbende tape og monter enheden, hvor du ønsker.
  • Fastgør den røde ledning til den positive pol på batteriet og den sorte ledning til den negative pol.
  • Sikre dig, at de sidder godt fast.
  • Hvis enheden får strøm, vil LED-lyset blinke.
  • For at blive færdig, noter bilens reg. nr., kilometertal og chauffør – giv oplysningerne til din administrator sammen med enhedens serienummer, som findes på æsken.

Installationsvideo

Enheden passer til alle typer af biler:

Installationstype:Skjult
Beregnet installations tid:10 minutter
Rød ledning:Til permanent strøm
Sort ledning:Til jord