Knowledge base > Installation guides > ABAX FMM003 - Køretøjer

ABAX FMM003 - Køretøjer

Installationsvejledning

ABAX OBDII GPS-sporingsenhed

ABAX FMM003 IoT Gateway er ideel til midlertidig overvågning af alle typer køretøjer, varevogne, tungt udstyr og maskiner. Den bærbare GPS-tracker er en plug-and-play-sporingsenhed, der er nem at bruge, og som sikrer forbedret driftseffektivitet og genvinding af aktiver.

ABAX FMM003 teknisk specifikation:

• Dimension: 67,2 x 49,6 x 25 mm
  • Vægt: 63 g
  • Driftstemperatur: (-40 °C til +85 °C)
  • Indgangsspændingsområde: 10 - 30 V DC med overspændingsbeskyttelse
  • Internt backup-batteri: 170 mAh Li-Ion-batteri 3,7 V (0,63 Wh)
  • Sensorer: Accelerometer
  • GPS og GSM-positionering
  • Livstidsgaranti
  • Let at skifte mellem køretøjer

GPS- og GSM-signalstyrke

GPS- og GSM-signaler forringes af metal. Derfor bør enheden ikke installeres på et sted, hvor køretøjets metalkarosseri kan forstyrre signalstyrken.

Avanceret positioneringssystem læser samtidigt fra flere, uafhængige satellitsystemer, herunder GPS, Glonass, Galileo og BeiDou og globale navigationssatellitsystemer.

Standardinstallation

• Fjern enheden fra kassen.
  • Find OBDII-tilslutningen på køretøjet, og installer enheden.
  • Sørg for at give alle nødvendige oplysninger om køretøjet/maskinen (registreringsnummer, kilometertal, driftstimer og førerens navn) til din Fleet Manager eller en person med ABAX Admin-adgang, så det kan føjes til dine ABAX-aktivindstillinger og fuldføre opsætningen.

Valgfri installation af forlængerkabel

Forlængerkabel er ikke inkluderet i enheden. Kontakt kundeservice for yderligere oplysninger.

• Fjern enheden fra kassen.
  • Find OBDII-tilslutningen på køretøjet.
  • Tilslut enheden til forlængerkablet, og sæt kablet i OBDII-tilslutningen.
  • Brug den medfølgende dobbeltsidede tape til at fastgøre enheden til køretøjet.
  • Sørg for at give alle nødvendige oplysninger om køretøjet/maskinen (registreringsnummer, køretøjets kilometertal, driftstimer og førerens navn) til din Fleet Manager eller en person med ABAX Admin-adgang, så det kan tilføjes til dine ABAX-aktivindstillinger og fuldføre opsætningen.

Drevet af OBDII-port

Sporingsenheden er kun aktiv, når den får strøm fra en OBDII-port.

Når den får strøm:

• Sporer og rapporterer position
  • Bidrager til ABAX' globale netværk

Når den er frakoblet:

• Enheden har et lille batteri for at minimere "koldstart", så en ny position findes hurtigere. Ellers sporer enheden ikke positionen, mens den er frakoblet.
  • Sender besked om strømsvigt

Download EU Declaration of conformity

EU Declaration 2022-05-09

UK Decleration 2022-05-09