Overzicht Geofence

Geofence maakt het gemakkelijk om bij te houden wanneer je bent aangekomen, hoe lang je bent gebleven en wanneer je een bepaald gebied hebt verlaten. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker voor u om ongebruikte bedrijfsmiddelen te identificeren en de efficiëntie te verhogen, maar biedt u ook nauwkeurige gegevens wanneer het tijd is om uw klanten te factureren. 

Geofences stellen u ook in staat om meldingen in te stellen om een hoger bewustzijn en verhoogde veiligheid te bieden - bijvoorbeeld het ontvangen van een sms of e-mail wanneer een bedrijfsmiddel uw gewenste gebied binnenkomt of verlaat. 

Geofences worden weergegeven op de kaart en vermeld onder een filterbaar en doorzoekbaar geofence-tabblad, waardoor het voor u gemakkelijk te beheren is. 

Als u op een geofence klikt, wordt het volgende weergegeven: de grootte van het gebied, wanneer het is aangemaakt en door wie, wanneer het voor het laatst is bijgewerkt en door wie en of er meldingen zijn, automatische doelen of regels voor het overschrijven van adressen.