Knowledge base > Installation guides > MINI

ABAX MINI

Installasjonsguide

Finn ut hvor du vil plassere enheten og rengjør området med våtservietten som følger med i pakningen.
Prøv å ikke montere enheten under eller ved siden av overflater av metall, da dette kan forstyrre signalet.

En ABAX-Mini som står oppreist
ABAX MINI1
  • Monter enheten ved å bruke teipen eller festet som følger med i pakningen. Et magnetisk deksel er også tilgjengelig, men selges separat.

ABAX MINI2
  • Monter enheten ved å bruke teipen eller feste for nøkkelring som følger med i pakningen. Et magnetisk deksel er også tilgjengelig, men selges separat.

Hvordan installere ABAX MINI

ABAX MINI er en smart, kostnadsbesparende enhet som hjelper deg med å ta kontroll over elektroverktøy og bærbart utstyr. Å installere din ABAX MINI kunne ikke vært enklere.

Installasjonsvideo

Kom i gang

Hvordan konfigurerer jeg min ABAX MINI inn i systemet?

NB! Hvis du legger inn detaljer for utstyr for første gang vil listen bare inneholde serienumre. Det er viktig at du  passer på at serienummeret passer overens med riktig utstyr.

Trykk på hvilken som helst av radene for å legge til følgende detaljer:
    • Navn – merkelappen vil vises i rapporter og kartet.
    • Beskrivelse – egendefinert tekst som kan hjelpe deg med å være organisert
    • Avdeling – viser avdelingen som ABAX MINI-enheten hører til

Følgende detaljer blir registrert automatisk:
    • Serienummer – alle enheter har et unikt serienummer.
    • Sist sett – et tidsmerke som identifiserer når ABAX MINI-enheten ble oppdatert sist.
    • Sist sett av – navnet på hardware-enheten som sist så ABAX MINI-en – ‘ABAX Global Network’ vil komme opp her hvis du ikke eier enheten.
  • Du kan også velge å vise eller skjule enheten i kartet via ‘Visning i kartet’ boksen.

Last ned ABAX Driver App

Sort ikon for nedlasting av android-app
Sort appstore-ikon

Last ned ABAX Admin App

Sort ikon for nedlasting av android-app
Sort appstore-ikon

Kart

Bruk av kart

Hvordan ser jeg mer informasjon om bedriftens eiendeler?

Hvordan ser jeg siste rapporterte posisjon?

Når oppdateres posisjonen til ABAX MINI i kartet?

Posisjonen til ABAX MINI vil oppdateres i kartet når de følgende kriteriene er møtt:

• ABAX MINI gir fra seg et signal når din egnede ABAX-hardware er innenfor 35 meter rekkevidde (for ABAX MINI) eller 75 meter rekkevidde (for ABAX MINI2.0)
  • ABAX MINI gir fra seg et signal når en egnet enhet i ABAX Global Network* er innenfor 35 meter rekkevidde (for ABAX MINI) eller 75 meter rekkevidde (for ABAX MINI2.0)
  • ABAX MINI gir fra seg et signal når Driver App aktivt søker etter den og den er innenfor 50 meter rekkevidde

*(Alle våre tjenester og enheter til alle kundene våre er tilkoblet et nettverk som gir deg ekstra dekning).

EU Declaration of Conformity

Last ned PDF: Declaration 04.03.21