Knowledge base > User guides > Mini

Brukerveiledning for verktøysporing med ABAX MINI

INDEX

Kom i gang

ABAX MINI er en smart, kostnadsbesparende enhet som hjelper deg med å ta kontroll over elektroverktøy og bærbart utstyr. Å installere din ABAX MINI kunne ikke vært enklere.

En ABAX-Mini som står oppreist
ABAX MINI1

ABAX MINI2

Sjåfører kan også bruke Driver appen for å søke etter ABAX MINI rett fra mobilen med bluetooth-funksjonen. Gå til 'Hvordan finner jeg verktøy med ABAX Driver appen?' for mer informasjon. xxxx

For installasjon, gå til installasjonsguiden for å se hvordan du installerer MINI hardware på eiendelene dine: https://www.abax.com/no/kb/installation-guides/mini

Hvordan installere ABAX MINI

• Åpne ABAX MINI menyen  https://abax.cloud/triplog/equipment/MINI
  • Listen vil gi deg et overblikk over alle ABAX MINI enhetene du har på brukeren din.
  • Du kan endre listen ved å velge til/fra kolonner. Slik kan du se hva du ønsker og endre på rekkefølgen. Trykk på tannhjulet øverst til høyre for å endre tabellen.
  • Du kan også sortere listen ved å trykke på den øverste kolonnen (overskriften).

NB! Hvis du legger inn detaljer for utstyr for første gang vil listen bare inneholde serienumre. Det er viktig at du  passer på at serienummeret passer overens med riktig utstyr.

Trykk på hvilken som helst av radene for å legge til følgende detaljer:
    • Navn – merkelappen vil vises i rapporter og kartet.
    • Beskrivelse – egendefinert tekst som kan hjelpe deg med å være organisert
    • Avdeling – viser avdelingen som ABAX MINI-enheten hører til

Følgende detaljer blir registrert automatisk:
    • ABAX S/N - alle enheter har et unikt serienummer.
    • Sist sett – et tidsmerke som identifiserer når ABAX MINI-enheten ble oppdatert sist.
    • Sist sett av – navnet på hardware-enheten som sist så ABAX MINI-en – ‘ABAX Global Network’ vil komme opp her hvis du ikke eier enheten.
    • Du kan også velge å vise eller skjule enheten i kartet via ‘Visning i kartet’ boksen.

Last ned ABAX Driver App

Sort ikon for nedlasting av android-app
Sort appstore-ikon

Last ned ABAX Admin App

Sort ikon for nedlasting av android-app
Sort appstore-ikon

Kart

Bruk av kart

Hvordan ser jeg mer informasjon om bedriftens eiendeler?

Hvordan ser jeg siste rapporterte posisjon?

Når oppdateres posisjonen til ABAX MINI i kartet?

Posisjonen til ABAX MINI vil oppdateres i kartet når de følgende kriteriene er møtt:

• ABAX MINI gir fra seg et signal når din egnede ABAX-hardware er innenfor 35 meter rekkevidde (for ABAX MINI) eller 75 meter rekkevidde (for ABAX MINI2.0)
  • ABAX MINI gir fra seg et signal når en egnet enhet i ABAX Global Network* er innenfor 35 meter rekkevidde (for ABAX MINI) eller 75 meter rekkevidde (for ABAX MINI2.0)
  • ABAX MINI gir fra seg et signal når Driver App aktivt søker etter den og den er innenfor 50 meter rekkevidde

*(Alle våre tjenester og enheter til alle kundene våre er tilkoblet et nettverk som gir deg ekstra dekning).

Hvordan kan jeg finne en MINI som er borte?

Hvis du har ABAX MINI montert på verktøy som har forsvunnet eller blitt forlagt kan du bruke 'Finn min Mini' funksjonen i appen og få et varsel når en ny posisjon blir mottatt.

• Åpne ABAX MINI menyen https://abax.cloud/triplog/equipment/MINI
  • Velg det verktøyet du vil finne fra listen over verktøy
  • Få til 'Finn min MINI' i menyen til venstre.
  • Aktiver 'Finn min MINI'.
  • Fyll inn mobilnummer og/eller e-mail og trykk på 'Lagre'.
  • Du vil deretter motta en melding neste gang din MINI blir funnet av ABAX Global Network.
  • I meldingen vil du få en link til kartet med en eksakt posisjon for din MINI i sanntid. Linken vil vare i 24 timer.

Hvordan kan jeg bestille flere MINI2?

Vet du at du kan bestille flere MINI-sporingsbrikker selv? Alt du trenger å gjøre er å logge deg på.

• Et vindu popper opp, legg inn rett antall enheter du vil bestille
  • Trykk 'Bestill' og vi kontakter deg for å fullføre orderen