Smart Connect -integraation käyttöönotto

• Avaa "Smart Connect" -valikko: https://abax.cloud/central/smart-connect/ tai etsi se kohdasta "Järjestelmänvalvoja > Smart Connect".

Smart Connect Homescreen
  • Luettelossa näkyvät kaikki saatavilla olevat ABAX Smart Connect -integraatiot – tässä esimerkissä JCB ja CAT ovat jo aktiivisia, mutta Hitachi ei.
  • Liitä raskas kalusto napsauttamalla Aktivoi sen OEM:n kohdalla, jonka haluat yhdistää.

Smart Connect Sign In screen
  • Anna käyttäjätunnuksesi ja napsauta Tallenna. Varmista, että kirjoitat käyttäjätunnukset oikein, koska kirjainkoolla on merkitystä.

Huomautus: Jos sinulla on ongelmia yhteyden saamisessa tai et ole varma käyttäjätunnuksistasi, saat lisätietoja täältä: https://www.abax.com/fi/smart-connect/oems

• Jos  kirjautuminen onnistui, integrointi on nyt aktiivinen ja voit aloittaa yksittäisten resurssien käyttöönoton.
  • Toista tämä prosessi kaikille tarvitsemillesi yhteyksille.