Resurssien kytkeminen päälle ja pois päältä

• Avaa "Smart Connect" -valikko: https://abax.cloud/central/smart-connect/ tai etsi se kohdasta "Järjestelmänvalvoja > Smart Connect".

Smart Connect Homescreen
  • Luettelossa näkyvät kaikki käytettävissä olevat ABAX Smart Connect -integraatiot. Jos resurssi, jonka haluat ottaa käyttöön, ei ole osa aktiivista integraatiota, katso lisätietoja kohdasta  "Smart Connect –integraation käyttöönotto”.
  • Napsauta Valitse resurssit sen koneen kohdalla, jonka haluat liittää.
  • Ponnahdusikkunassa luetellaan kaikki resurssit, joita sinulla on kyseiseltä OEM-valmistajalta aakkosjärjestyksessä PIN-/sarjanumeron mukaan.

Smart Connect Asset List
  • Käytä vierityspalkkia tai hakukenttää löytääksesi resurssit, jotka haluat ottaa käyttöön.
  • Ota resurssit käyttöön vaihtopainikkeella. Jos napsautat Sulje-painiketta tai suljet ikkunan, tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.

Huomautus: Voit ottaa käyttöön vain niin monta resurssia kuin tilisi käytettävissä olevat yhteydet sallivat. Kun saavutat rajan, sinun on joko tilattava lisää yhteyksiä (ota  yhteyttä ABAXiin) tai poistettava jokin resurssi käytöstä ottaaksesi käyttöön toisen. Yhteydet ovat joustavia ja voit ottaa resursseja a käyttöön ja poistaa käytöstä haluamallasi tavalla. Katso lisätietoja kohdasta Kuinka yhteydet toimivat?

• Resurssit ovat heti saatavilla ABAX-tililläsi ja näkyvät nyt kartalla ja raporteissa. Jos et löydä resurssia, kokeile selaimen virkistystä .