Anturitiedot (laitteiden tiedot)

Kalustonhallintalaitteissa , kuten suurissa koneissa, on syöttöanturit, jotka voivat tuottaa erilaisia tietoja. Löydät tiedot kahdesta paikasta – (1) kartalta (katso "Anturitiedot (kartta)" (2) tai 'Kalustoluettelosta', katso alla.

• Avaa "Kalustoluettelo"-valikko: https://abax.cloud/central/assets/equipment tai etsi se kohdasta "Kalustonhallinta > Kalustoluettelo".
  • Napsauta resurssia luettelossa ja etsi "Anturin lukemat" -osio.
  • Anturin lukemat -kentässä näkyvät kaikki kyseisen resurssin anturitiedot.

Huomautus: Saatavilla olevat datapisteet (anturit) vaihtelevat useiden tekijöiden, kuten koneen valmistajan, tyypin, iän jne. mukaan. Olemme koonneet avuksi jokaiselle valmistajalle hakemiston - Katso lisätietoja "Smart Connect OEM" -sivulta : https://www.abax.com/fi/smart-connect/oems