ABAX Smart Connect -yleiskatsaus

ABAX Smart Connectin avulla voit lisätä kytkettyjä OEM-laitteita maailman johtavilta valmistajilta suoraan ABAX-tilillesi. Painikkeen painalluksella voit yhdistää koneesi ja saada välittömän pääsyn kaikkiin ISO 15143-3 -konetietoihin (tunnetaan myös nimellä AEMP)  yhdellä tilillä.

ABAX-laitteistoa asennusta eikä seisokkeja tarvita. Kun resurssi on yhdistetty ABAX Smart Connectin kautta, se toimii samalla tavalla kuin jos paikannus tapahtuisi ABAX-laitteella. Simply Connected.

Katso lisätietoja "ABAX Smart Connect" -sivulta: https://www.abax.com/fi/smart-connect