Geoaitojen hallinta

• Geoaita-alueita hallitaan Kartan kautta, avaa Kartta-valikko: https://abax.cloud/central/map/
  • Olemassa olevat geoaidat näkyvät vasemmanpuoleisessa bannerissa Geoaita-välilehden alla.
  • Kuvake
    a bell icon
    ovatko ilmoitukset käytössä ja kuvake icon
    direction from a to b
    ovatko automaattiset tarkoitukset tai osoitteen ohitus käytössä.
  • Voit käyttää vapaata tekstikenttää tietyn geoaidan etsimiseen, käyttää suodatinta tai selata luetteloa.
  • Kun napsautat mitä tahansa geoaitaa, alue näytetään kartalla.
  • Napsauta Muokkaa-painiketta muokataksesi alueen muotoa ja nimeä.
  • Voit myös lisätä/muokata ilmoituksia, automaattisia tarkoituksia ja osoitteen ohitussääntöjä suoraan.
  • Kun napsautat Poista-painiketta,  geoaita poistetaan, eikä tätä voi kumota.