Geoaidan luominen

• Geoaita-alueita hallitaan Kartan kautta, avaa Kartta-valikko: https://abax.cloud/central/map/
  • Lisää uusi geoaita napsauttamalla kartan alareunassa olevaa geoaitakuvaketta.
  • Napsauta karttaa aloittaaksesi alueen piirtämisen ja lopeta alueen piirtäminen napsauttamalla ensimmäistä pistettä.
  • Anna alueelle yksilöllinen nimi ja tallenna. Jos olet tehnyt virheen ja haluat aloittaa uudelleen, valitse Hylkää muoto.
  • WKun alue on luotu, voit nyt lisätä ilmoitukset, automaattisen tarkoituksen ja osoitteen ohitussäännöt.
  • Olemassa olevat geoaidat näkyvät vasemmanpuoleisessa bannerissa "Geofences"-välilehden alla.