Automaattisen tarkoituksen yleiskatsaus

Automaattinen tarkoitus on hyödyllinen, kun haluat määrittää matkan tarkoituksen automaattisesti. Se on hyvä tapa täyttää verotusvaatimukset eikä kuljettajien tarvitse lisätä tarkoitusta manuaalisesti Kuljettajasovellukseen. Lisäksi matkojen suodattaminen tarkoituksen perusteella on loistava tapa saada tarvitsemasi tiedot, kun on aika laskuttaa asiakkaita.

• Geoaita-alueita hallitaan Kartan kautta, avaa Kartta-valikko: https://abax.cloud/central/map/
  • Asetetut geoaidat näkyvät vasemmanpuoleisessa bannerissa Geoaidat-välilehden alla.
  • Kuvake
    a bell icon
    ovatko ilmoitukset käytössä ja kuvake icon.
    direction from a to b
    kuvake ovatko automaattiset tarkoitukset tai osoitteen ohitus käytössä.
  • Voit käyttää vapaata tekstikenttää tietyn geoaidan etsimiseen, käyttää suodatinta tai selata luetteloa.
  • Kun napsautat mitä tahansa geoaitaa, alue näytetään kartalla.
  • Napsauta Muokkaa-painiketta kohdassa Automaattinen tarkoitus ja syötä haluttu tarkoitus matkoille, jotka alkavat tällä alueella tai päättyvät siellä – huippuvinkki, koska huomaamme usein, että asiakkaamme lisäävät projektinumerot tai asiakkaan nimen tietyn työmaan automaattiseksi tarkoitukseksi.
  • Tallenna napsauttamalla ”Päivitä”.
  • Aina kun jokin resurssi  aloittaa  tältä alueelta tai pysähtyy sillä, tarkoitus muuttuu automaattisesti raporteissasi.