Knowledge base > Installation guides > ABAX FMM003 - Koneet

ABAX FMM003 - Koneet

Asennusopas

ABAX OBDII GPS-seurantalaite

ABAX FMM003 IoT Gateway on ihanteellinen kaikentyyppisten ajoneuvojen, pakettiautojen, raskaan kaluston ja koneiden tilapäiseen valvontaan. Kannettava GPS-seurantalaite on helppokäyttöinen, plug-and-play-periaatteella toimiva seurantalaite, joka varmistaa paremman toiminnan tehokkuuden ja omaisuuden talteenoton.

ABAX FMM003 tekninen eritelmä:

• Mitat: 67,2 x 49,6 x 25 mm.
  • Paino: 63 g
  • Käyttölämpötila: (-40 °C - +85 °C)
  • Tulojännitealue: 10 - 30 V DC ylijännitesuojalla.
  • Sisäinen vara-akku: 170 mAh Li-Ion-akku 3,7 V (0,63 Wh).
  • Anturit: Kiihtyvyysanturi
  • GPS- ja GSM-paikannus
  • Elinikäinen takuu
  • Helppo vaihtaa koneiden tai raskaan kaluston välillä

GPS- ja GSM-signaalin voimakkuus

Metalli heikentää GPS- ja GSM-signaaleja. Siksi laitetta ei saa asentaa paikkaan, jossa koneen metallirunko tai raskas laite voi häiritä signaalin voimakkuutta.

Kehittynyt paikannusjärjestelmä lukee samanaikaisesti useista, toisistaan riippumattomista satelliittijärjestelmistä, kuten GPS, Glonass, Galileo ja BeiDou, sekä maailmanlaajuisista satelliittinavigointijärjestelmistä.

Vakioasennus

• Poista laite laatikosta.
  • Etsi koneen tai laitteen OBDII-liitäntä ja asenna laite.
  • Varmista, että annat kaikki tarvittavat ajoneuvon/koneen tiedot (rekisterinumero, ajoneuvon ajokilometrit, käyttötunnit ja kuljettajan nimi) laivastonjohtajalle tai jollekin, jolla on ABAX Admin -käyttöoikeudet, jotta laite voidaan lisätä ABAXin omaisuuserän asetuksiin ja suorittaa asennus loppuun.

Valinnaisen jatkokaapelin asennus

Laitteen mukana ei toimiteta jatkokaapelia. Ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja.

• Poista laite laatikosta.
  • Etsi laitteesta OBDII-liitäntä.
  • Liitä laite jatkojohtoon ja kytke kaapeli OBDII-liitäntään.
  • Kiinnitä laite koneeseen tai laitteeseen mukana toimitetulla kaksipuolisella teipillä.
  • Varmista, että annat kaikki tarvittavat ajoneuvon/koneen tiedot (rekisterinumero, ajoneuvon ajokilometrit, käyttötunnit ja kuljettajan nimi) Fleet Managerille tai jollekin, jolla on ABAX Admin -käyttöoikeus, jotta se voidaan lisätä ABAXin omaisuuserien asetuksiin ja suorittaa asennus loppuun.

Virtalähteenä OBDII-portti

Seurantalaite toimii vain silloin, kun se saa virtaa OBDII-portista.

Kun virta on kytketty:

• Seuraa ja raportoi sijainnin
  • Osallistuu ABAXin maailmanlaajuiseen verkostoon

Kun yhteys on katkaistu:

• Laitteessa on pieni akku, joka minimoi "kylmäkäynnistykset", joten uusi sijainti löytyy nopeammin. Muussa tapauksessa laite ei seuraa sijaintia, kun se on irrotettu.
  • Lähettää ilmoituksen virran katkeamisesta

Lataa EU Declaration of conformity

EU Declaration 2022-05-09

UK Decleration 2022-05-09