Tietopankki > Asennusoppaat > Koneet ABAX6M

ABAX6M - paikannin kolmella syötteellä

ABAX6M IoT-tukiasema on ihanteellinen kaikentyyppisten koneiden, perävaunujen ja arvokkaiden liikuteltavien koneiden käytön ja sijainnin seurantaan. Se on suunniteltu maksamaan itsensä nopeasti takaisin.

Siinä on vedenpitävä ja kestävä kotelo ja suuri vara-akku tarvittaessa. Mikäli haluat suojata sitä paremmin, voit ostaa erikoissuunnitellun teräskehikon laitteen ympärille parhaan suojan saavuttamiseksi.

ABAX6M parantaa kaluston käyttötehokkuutta, helpottaa niiden löytymistä ja yhtenäistää korjaus- ja huoltotarpeiden suunnittelua kolmen eri syötteen avulla. Laite on osa ABAXin maailmanlaajuista IoT-verkkoa, joka yhdistää kaluston seuranta-, huolto- ja ylläpitoratkaisut yhdelle alustalle.

GPS-paikannin kolmella syötteellä
  • 3 erillistä syötettä käyttölokeja varten
  • Soveltuu perävaunujen paikannukseen
  • Vesitiivis IP67
  • Vara-akku
  • Reaaliaikainen GPS-paikannus
  • Huoltomuistutukset
  • Auttaa löytämään kadonneen kaluston
Tekniset tiedot
  • Koko: 72x72x18,5 mm
  • Paino: 106 g
  • Käyttölämpötila: -20ºC to +60ºC
  • Akun kapasiteetti: 3400mAh/12580 mWh

Asennus

Kun asennat ABAX6M-laitteen, noudata aina laitevalmistajan ohjeita.

• 8 h latausaika 0-100 %. Laite toimitetaan 50 % akun latauksella
  • Käytä laitteen mukana tulevaa 150 cm pitkää johtoa. Laitetakuu raukeaa käytettäessä muuta johtoa
  • Paikannustiheys 60 sekunnin välein laitteen saadessa virtaa ja sen ollessa liikkeellä
  • Sensorit: Kiihtyvyyssensori, gyroskooppi, GNSS ja lämpötila

Asennuksen lisätiedot

Asennustyyppi: Johdollinen asennus, 3 käyttölokia
Tyypilliset käyttökohteet:Raskas laitteisto (kaivinkoneet, kauhakuormaajat, generaattorit yms.)
Arvioitu asennusaika:20 minuuttia
Vaadittavat työkalut:Soveltuvat liittimet, kutistussarja, yleismittari
Käyttöloki:3 eri 0-60 V analogista syötettä mittaamaan käyttöaikaa
Tärinähyväksynnät:Iskun muoto: puoli sinus Huippukiihtyvyys: 500 m/s²
Iskun kesto: 6 ms
Iskujen lukumäärä: ± 10 (X, Y, Z) yhteensä = 60
Testausakselit: 3 (± X, ± Y, ± Z)
Syöttöjännite:6 – 60 V – M8-liitin
Punainen johto:Pysyvälle virralle
Musta johto:Maadoitusta varten
Keltainen johto:Jännite jota halutaan seurata
Valkoinen johto:Jännite jota halutaan seurata
Sininen johto:Jännite jota halutaan seurata

Älä asenna laitetta metallin alle, koska se häiritsee GPS-signaalin voimakkuutta.

Kotelot lisäsuojaksi

Metallikotelo on räätälöity varmistaaksemme, että se ei häiritse laitteesta lähetettäviä signaaleja sen lisäksi, että se suojaa laitetta vaikeissa olosuhteissa. Kotelo voidaan asentaa erikoisruuveilla, joka tekee sen irrottamisesta erityisen vaikeaa.

• Koko: 78,4 x 100,4 X 24.6 mm
  • Paino: 197 g
  • 3 mm ruostumatonta terästä
  • Oletuskesto: 0,3 mm

Lataa EU-vaatimustenmukaisuusvakuutus PDF

EU Declaration 04.03.21