Oversigt over førerscorer

• Åbn menuen 'Føreradfærd Chauffører': https://abax.cloud/central/driving-behaviour/drivers eller find menuen i 'Føreradfærd > Chauffører'.
  • Tabellen viser alle dine chauffører og deres kørselsscorer for de sidste 7 dage med ture. Den bedste score for hver faktor er 100.
  • Brug rapporten “Førerscore” for kørselsscorer over en længere periode. Du kan klikke på 'Gå til rapporter' i undermenuen for at gå direkte dertil. For mere information, se “Sådan bruger du rapporten Førerscore".

Driving Behaviour driver overview screen
  • Du kan søge en bestemt chauffør på liste, sortere alle kolonner ved at klikke på kolonneoverskriften eller bruge tandhjulet til at tilpasse tabellen.

• Når du klikker på en chauffør, udvides chaufførens score i et pop op-vindue.

Driving Behaviour driver more info screen
  • Scoren for denne chauffør kan nu ses i detaljer, herunder deres gennemsnit, beskrivelser af, hvad hver score indikerer, samt sammenligninger af scorerne med andre chauffører i virksomheden eller over tid.

Driving Behaviourdriver more info braking screen