Knowledge base > Installation guides > ABAX GT107 - Maskiner og udstyr

ABAX GT107 - Maskiner og udstyr

INDEX

Installationsvejledning

ABAX GT107 sporingsenhed

ABAX GT107 er en fleksibel sporingsenhed til dine motoriserede maskiner. Den er designet til nem installation med to eller tre ledninger, hvor den gule ledning kan bruges til brugslogning. Enheden indeholder en antenne i kabinettet, et rødt positivt og et sort negativt kontaktpunkt. Enheden kræver strøm fra en konstant strømkilde og vil give dig nye positioner hvert 30. sekund, når den er tændt.

ABAX GT107 teknisk specifikation:

• Dimension: 90x44x18mm
  • Vægt: 70 g
  • Forsyningsspænding: 9V til 30V DC, typisk 12V-24V
  • IP67K
  • GPS-nøjagtighed: 2,5 meter
  • Temperaturbestandig: (-20°C til +70°C)
  • Sensorer: Accelerometer
  • GNSS-antenne
  • Nem installation

GPS- og GSM-signalstyrke

GPS- og GSM-signaler forringes af metal. Derfor bør enheden ikke installeres på et sted, hvor køretøjets metalkarosseri kan forstyrre signalstyrken.

For at fungere effektivt kræver enheden en konstant sigtelinje for at få forbindelse til GPS-satellitterne. Enheden fungerer effektivt, når den er skjult under ikke-metalliske materialer som plastik eller glas, men man skal sørge for, at metalliske overflader ikke dækker eller forstyrrer enheden og påvirker signalstyrken.

Instaallation

ABAX GT107 kan installeres i alle typer maskiner med to eller tre ledninger. Logoet/klistermærket viser, hvilken retning enheden skal monteres i for at opnå den bedste GPS- og GSM-nøjagtighed.

• Brug renseservietten til at rengøre det område, hvor du har besluttet at montere din ABAX GT107-enhed.
  • Fjern tapen på bagsiden, og sæt enheden godt fast.
  • Før kablet til batteriet. Sørg for, at kablet ikke kommer i klemme.
  • Fjern beskyttelsen fra batteripolklemmerne.
  • Fastgør den sorte ledning til det eksisterende jordingspunkt eller den negative batteripol og den røde ledning til den positive batteripol. Sørg for, at polerne er spændt godt fast igen.
  • Kun logning af brug: Tilslut den gule ledning til den strømkilde, der kun er aktiv, når maskinen eller motoren kører. Brug et multimeter, hvis du er i tvivl om, hvilken strømkilde der er den rigtige.
  • ABAX-enheden er nu klar. Brug strips til at fastgøre kablet for at sikre, at det ikke er i kontakt med varme overflader eller bevægelige dele.

Det er kundens ansvar at sikre, at enheden er monteret korrekt. ABAX dækker ikke omkostningerne til udskiftning eller ombytning af en enhed, der er defekt på grund af en forkert installation. Hvis enheden ikke monteres i henhold til ABAX' retningslinjer, kan livstidsgarantien også bortfalde.

Installationsvideo

Se denne installationsvideo på køretøjet for at få flere oplysninger. Denne installation er meget lig den på nogle maskiner, f.eks. hjullæssere.

Specifikationer for installation

InstallationstypeSkjult
Anslået installationstid10 minutter
Nødvendigt værktøjSkruetrækker med fladt hoved, 10 mm og 13 mm fatning
Rød ledningTil permanent strøm
Sort ledningTil jord (jordforbindelse)
Gul ledningLog over brug