ABAX Materiaalbeheer

Beheer uw werkmateriaal makkelijk op afstand

ABAX Materiaalbeheer maakt het beheer van uw machines, gereedschap en overige toestellen een stuk eenvoudiger. Onze software houdt niet alleen de locatie ervan bij, maar vertelt u ook over noodzakelijk onderhoud.

Verliest u uw materieel wel eens uit het oog? Logisch, aangezien uw collega’s vaak dezelfde machines gebruiken. ABAX Materiaalbeheer zorgt er gelukkig voor dat u altijd weet waar uw machines zich bevinden. Bovendien houdt onze software u ook op de hoogte wanneer er onderhoud nodig is. Extra makkelijk! En u krijgt inzicht over het gebruik en de draaiuren per apparaat.

Geofence

Dankzij uw eigen virtuele omheining ontvangt u meteen een waarschuwing wanneer uw apparaat een aangeduid gebied verlaat.

Lees meer over ABAX Geofences

Service en onderhoud

Plan de diverse onderhoudsbeurten van uw machines proactief in: het bespaart u onnodige en kostbare stilstand.

Eén totaaloplossing

We bieden u één makkelijke gebruikersinterface voor onze verschillende trackingdiensten. Eén eenvoudig overzicht dat u tijd, moeite en kosten bespaart.

30% minder verlies na GPS-tracking op gereedschappen en machines.

ABAX klant, RIAS

Waarom kiezen voor ABAX materieelbeheer?

Overzichtelijk op de kaart

De tracking unit toont de locatie van uw machines in de interface, op uw computer, tablet of mobiel.

Proactief onderhoud plannen

Verwaarloosd onderhoud of kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Herinneringen voor gepland onderhoud en inspectie kunnen u helpen dit te voorkomen.

ABAX unit is rugged

Levenslange garantie

We ontwerpen en produceren de units zelf in Noorwegen.Onze hardware heeft een certificaat IP67 en TÜV. Voor de gehele serie actieve trackers is bovendien een robuuste stalen behuizing te verkrijgen - zo gaan ze nog langer mee.

SMS als materieel het gebied verlaat

Stel een gebied in voor uw materiaal en ontvang een ​​melding wanneer de machines het door u gedefinieerd gebied verlaten (geofence). U kiest zelf of u per e-mail of SMS op de hoogte wilt worden gehouden.

service en onderhoud abax

24-uurs klantenservice

Ook wanneer u de administratie buiten de normale werkuren uitvoert kunt u bij ons terecht.

Onze tracking units

We ontwierpen verschillende gps-trackers om uw bedrijfsmiddelen te volgen. Die hebben we zo gebouwd dat ze aan uw werkomgeving beantwoorden. Dat wil zeggen: ze zijn sterk, plus stof- en waterbestendig. En ze verschaffen u de meest betrouwbare data en informatie op basis van specifiek gebruik.

ABAX6s-GPStracker

GPS Tracker

Onze gps-unit is ideaal voor al uw voertuigen en aangedreven machines. Maar u kunt een variant van deze tracker ook in uw machines plaatsen. De unit is makkelijk te installeren in slechts enkele minuten. En u weet voortaan steeds waar uw materieel is.

Lees meer.

ABAX6L-GPStracker

Mobiele Trackers

Onze mobiele trackers zijn actief zonder externe krachtbron. Dat komt handig van pas bij materieel waar geen stroomvoorziening aanwezig is, zoals containers en aanhangers. De stalen behuizing maakt deze trackers extra stevig.

Mini-tooltracker

Mini tooltracker

Onze kleinste tracker is een uitstekende keuze voor het volgen van kostbaar, maar kleiner gereedschap. Ondanks het beperkte formaat heeft deze tracker een gigantische batterijcapaciteit van wel zes jaar.

Meer weten...

Veilig in een IoT-netwerk

Uw materieel wordt automatisch onderdeel van het ABAX Global Network en is daardoor in een groot deel van de wereld detecteerbaar..

Heatmap van alle actieve IoT ABAX apparaten

Meer weten over ons materiaalbeheer?

Nog vragen over ABAX Materiaalbeheer of op zoek naar vrijblijvend advies? Stuur ons een bericht en we nemen spoedig contact op met u. Belt u ons liever meteen? Dat kan op: +32 2 715 25 55